Vaarwater en omgeving

Vaarwater en omgeving

Strand Horst Randmeren . Voor een leuke impressie en wat er allemaal te doen is in de omgeving van de jachthaven kunt u deze link aan clicken.

De jachthaven is gelegen aan het Wolderwijd, een groot Randmeer met eilandjes, aanlegplekken en het is voldoende diep om heerlijk een paar uur te kunnen varen. De directe omgeving heeft voor dagrecreatie veel te bieden en wilt u wat langer gaan varen, dan bent u in circa 3 uur op het IJmeer waarvandaan u ook de Vecht op kunt. Via het Veluwemeer bereikt u in circa 4 uur het Ketelmeer waar u rechtsaf de IJssel of linksaf het IJsselmeer op kunt gaan. Via de sluis Lovink kunt u de Flevopolder in om te genieten van een ongekende mooie natuur.

In het gezellige centrum van Ermelo met vele winkels, restaurants met leuke terrasjes is het goed toeven. De braderie, iedere dinsdag in augustus, mag u niet missen. De dorpjes Horst en Telgt met hun prachtige boerderijen, weilanden, maisvelden en bossen zijn uitgerust met mooie fietspaden en wandelroutes. Harderwijk, Putten en Nijkerk zijn via mooie fiets- en wandelpaden eveneens eenvoudig en snel te bereiken en de veerpont brengt u iedere 40 minuten naar de overkant, Zeewolde.