Ligplaatsen in Ermelo

Plattegrond Jachthaven Stand Horst

Jachthaven Strand Horst is ruim van opzet, heeft ongeveer 500 ligplaatsen en biedt alle faciliteiten en comfort. Alle ligplaatsen hebben een eigen elektra-aansluiting en drinkwater is binnen handbereik. Vanzelfsprekend kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk zonder wachtwoord.

Voor kleine, trailerbare, boten hebben wij plek op ons privéstrand, de wal of in onze loods. Wilt u zelf uw trailerbare boot te water laten, dan kunt u dit via onze trailerhelling doen.

De gemiddelde diepte in de jachthaven bedraagt 3 tot 4 meter. Privacy, rust en veiligheid staan voorop. Ons personeel woont op de jachthaven en is 365 dagen per jaar 24/7 aanwezig.

Passanten

Ook voor de passant staat het team van Jachthaven Strand Horst klaar. U kunt bij ons één of meerdere dagen liggen en overnachten. Wij kunnen schepen ontvangen van klein tot wel 24 meter lang.

Als passant kunt u net als de ligplaatshouders gebruik maken van alle faciliteiten. Sanitaire ruimtes en restaurants staan tot uw beschikking. Er is gratis WIFI, drinkwater en elke ligplaats heeft een eigen elektra-aansluiting. De jachthaven beschikt ook over een eigen brandstofstation, een vuilwaterpomp en een bilgepomp.

Graag tot ziens in onze haven.

Als passant kunt u net als de ligplaatshouders gebruik maken van alle faciliteiten

Als ligplaatshouder of passant naar
Jachthaven Strand Horst in Ermelo

Aan één van de picknicktafels bij de speelweide kunt u een drankje en hapje nuttigen. Gaat u liever uit eten in de gezellige stad Ermelo? Dan kunt u ook bij ons een fiets huren. In 20 minuten fietst u naar het centrum. De jachthaven is prachtig gelegen aan het Wolderwijd, een groot Randmeer met eilandjes.

Gevestigd op of nabij Jachthaven Strand Horst zijn tal van bedrijven die klaarstaan voor u als watersporter. Denk bijvoorbeeld aan de grootste surf & kiteshop van Nederland: Telstar Surf. U kunt ook eens een kijkje nemen bij de ruim gesorteerde watersportwinkel van H2O Sports. Direct aan de jachthaven zijn ook diverse restaurants te vinden, waaronder het Italiaanse restaurant Bellini’s, de Wok-inn en de McDonalds. Maar de Jachthaven heeft nog véél meer te bieden.

WSV Ermelo

WSV Ermelo is gevestigd op Jachthaven Strand Horst. Met een mooi eigen clubgebouw aan het water is dit een ideale plek voor jong en oud om met elkaar van watersport te genieten. Iedereen kan lid van de vereniging worden. Er worden bij WSV Ermelo diverse activiteiten georganiseerd en indien u in Ermelo woont kunt u daar ook een ligplaats reserveren.