Voorzieningen

Voorzieningen

Algemeen

De parkeerplaatsen op Jachthaven Strand Horst zijn ruim en nooit ver bij uw boot vandaan. Daarnaast bevinden zij zich op het afgesloten haventerrein. Met de bagagewagentjes, gratis te gebruiken, kunt u eenvoudig de spulletjes naar uw boot brengen.

Onze sanitaire ruimtes zijn ruim en schoon.
U kunt daar ook gebruik maken van de wasmachines en droger en ook zijn er stortpunten voor uw chemisch toilet.
Wij hebben een eigen privéstrand met speeltoestellen en picknicktafels waar u heerlijk kunt vertoeven.

De jachthaven beschikt over een eigen brandstofstation waar u zowel Euro als Diesel kunt tanken. Ook ontbreken een vuilwaterpomp en een bilgepomp natuurlijk niet. Gasflessen verkopen wij ook.

 

Wij beschikken over het juiste materieel om uw schip, voor onderhoud of stalling, efficiënt en veilig uit het water te halen. Onze hydraulische botenwagen heeft een capaciteit van 30 ton en onze hijskraan 3.5 ton. Uw boot kan zowel in de zomer als in de winter op de wal of in onze 2000 m2 grote loods gestald worden.

Havenkantoor

Ons havenkantoor, een ware uitkijkpost over het water, is het zenuwcentrum van de jachthaven. Hier ontvangen wij onze passanten, bedienen wij het pompstation en alle administratieve handelingen vinden hier plaats.

Ook voor de Sepkey, een elektronische toegangssleutel waarmee met een tegoed ook vele faciliteiten op onze jachthaven kunnen worden gebruikt, kunt u hier verkrijgen of op laten waarderen. En natuurlijk staan wij op het havenkantoor klaar met raad en daad. Per marifoon is ons havenkantoor te bereiken via kanaal 31.

Watersportwinkel H2OSports

Op Jachthaven Strand Horst vindt u de ruim gesorteerde watersportwinkel van H2O Sports. Zij zijn ondermeer dealer van Yanmar scheepsmotoren en Suzuki buitenboordmotoren, maar u vindt er ook een groot assortiment aan verf, onderhouds- en schoonmaakmiddelen en toebehoren. Hun webshop, www.H2Oshop.nl is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

logo

Jachtservice Vleerbos

Voor vrijwel alle voorkomende reparaties, onderhoud en werkzaamheden aan uw boot kunt u terecht bij Jachtservice Vleerbos gevestigd op onze jachthaven. Met hun “TOTAL YACHTSERVICE” zijn zij in staat uw boot in tiptop conditie te brengen en te houden.

Werkloods en spuitcabine

Jachthaven Strand Horst beschikt over een werkloods en schilderloods met verlichting en verwarming waarin u aan uw schip kunt werken. Deze kan per dag, per week of langer gehuurd worden. Meer info? haven@strandhorst.com

Jacht Schilders Bedrijf Anton

De naam Jacht Schilder Bedrijf Anton staat voor degelijke kwaliteit. Wij streven ernaar om altijd ruim aan de kwaliteitseisen van onze klant te voldoen en een korte levertijd  te realiseren. Door de goede kwaliteit, het nakomen van afspraken en het hanteren van gunstige prijzen is Jacht Schilders Bedrijf Anton voor veel opdrachtgevers een betrouwbare partner voor jaren.

Wij verzorgen services op locaties.

Tel. 06-23289972 email: info@jachtschildersbedrijfanton.nl

Telstar Surf

Gevestigd op jachthaven Strand Horst treft u de grootste surf-kiteshop van Nederland aan, Telstar Surf. Naast een enorme collectie aan de allerlaatste windsurf, kitesurf en wakeboardmateriaal kun je hier ook prima terecht voor de laatste strand- en badmode.

 

telstarsurf-m

Op het Strand van Strand Horst vindt u de Telstar surfclub met verhuur van surfboards, kiteboards en SUP boards. Ook voor lessen kunt u hier vanzelfsprekend terecht. In 2016 is de club uitgebreid met een compleet restaurant, een heerlijk loungeterras met een fantastisch uitzicht over het Wolderwijd. De kaart is kort maar krachtig. Neem bijvoorbeeld het hamburger menu of de saté, goed en betaalbaar, want dat is wat u zoekt. Hun hostel maakt het voor individuen en groepen ook mogelijk te overnachten.

Bentfield Sloepverhuur

Bentfield Sloep en Zeilboot verhuurt vanuit Jachthaven Strand Horst de mooiste sloepen en zeilboten in de omgeving. Vertrek vanuit de Jachthaven Strand Horst en geniet tijdens het varen in uw sfeervolle sloep van heerlijke hapjes en mooie wijnen. Uiteraard kunt u ook zelf uw drank en eten mee nemen. De sloepen bieden plaats aan 8 tot wel 30 personen. Alle zeilboten zijn voorzien van moderne gemakken zoals rolfoksysteem en een motor.

De kajuitzeilboten zijn voorzien van toilet en walstroom en geschikt voor een langer verblijf. Bentfield Sloepverhuur kan alles voor u regelen en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Belt u hen voor een afspraak en zij stellen een sfeervol en exclusief uitstapje voor u samen.

 

Voor alle informatie, klik op het logo.
logo

Borrelboot Harderwijk

Ook op Jachthaven Strand Horst te vinden, De Borrelboot. Deze sloep van ruim 12 m lang met schipper, biedt u vele mogelijkheden om een bedrijfsuitje, familiedag of met een grote groep tot wel 60 personen een zeer gezellige en onvergetelijke dag op het water te hebben. Arrangementen met andere activiteiten zijn mogelijk. Meer informatie op www.borrelbootharderwijk.nl

Eten & drinken

Van een dag op het water krijg je lekkere trek. Gelukkig vindt u direct aan de jachthaven een Italiaans restaurant genaamd Bellini`s, een wokrestaurant, Wok-inn en een McDonalds. Zij bieden een gevarieerd aanbod aan heerlijke gerechten.  Ook op de terrassen van Bellini`s en de Wok-inn is het goed toeven.