Uw boot verkopen?

U wilt uw schip verkopen?

U wilt uw schip verkopen? Wegens groot verkoopsucces zijn wij altijd op zoek naar werfgebouwde schepen die wij als jachtmakelaar vanuit onze jachthaven te Ermelo kunnen verkopen. Graag verkopen wij daarom ook eventueel uw schip vanuit onze verkoophaven te Ermelo.

Centraal gelegen in het midden van het land, aan de Randmeren en aan de snelweg A-28 (afrit nr. 11, Strand Horst), zijn wij eenvoudig te bereiken. Ook ons grote aanvraagbestand en het feit dat wij 7 dagen per week geopend zijn dragen eraan bij dat wij uw schip binnen afzienbare tijd kunnen verkopen. Informeert u daarom eens geheel vrijblijvend naar onze verkoopvoorwaarden.

CE-markering

Wanneer is de CE keuring in het leven geroepen? Schepen na 15 juni 1998 moeten CE zijn gekeurd. Dit houdt in dat u een bouwersplaatje en een gebruikershandleiding moet aantreffen bij een schip jonger dan 15 juni 1998. Voor meer informatie over het CE merk gaat u naar de site van de Kamer van Koophandel.

Douaneverklaring

Indien u buiten de EG gaat varen en terugkomt in een EG-lidstaat, kan het zijn dat de Douane u ter plaatse vraagt om een bewijs dat aantoont dat de belasting over het vaartuig betaald is. De originele aankoopnota/factuur is hiervoor prima geschikt. Een BTW-verklaring, afgegeven door de Douane, is ook een optie.

Jachtmakelaardij Strand Horst kan u helpen bij het aanvragen en verkrijgen van zo’n verklaring. Het is overigens alleen noodzakelijk papieren te overleggen voor schepen gebouwd na 1 januari 1985. Op de website van de Belastingdienst is het aanvraagformulier voor een BTW-verklaring te vinden.

Verkoopformulier

Wilt u uw boot verkopen? Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.